Vad händer med bloggen den 23 juni?

Nu är det inte långt kvar innan vi får varandras kontaktuppgifter. Kanske har ni redan fått dem till någon av oss (Emma och Katrin). Så fort vi fått de mailadresser och telefonnummer ni gett till STS kommer vi att kontakta er personligen och se om ni har några funderingar. Det blir alltså till samma mailadress som era mypageuppgifter skickades. Skulle det vara så att någon av er inte fått mypage-mailet behöver ni ringa huvudkontoret omedelbart (efter att ni kontrollerat era tänkbara mailadresser inklusive skräppost). Våra kontaktuppgifter kan ev. dröja några dagar till, men hör gärna av er ändå om ni har frågor. Klicka på Emmas foto på startsidan för kontaktuppgifter.

Den här bloggen har ju främst handlat om förberedelser och peppning hittills. Den 23 juni räknar vi med att alla förberedelser är klara (peppningen fortsätter förstås, men IRL). Tidigt på morgonen samlas vi på de olika flygplatserna och beger oss mot Paris, där vi får träffa dem som flygit från en annan ort. Nästa gång någonting skrivs på den här bloggen handlar den bl.a. om vad vi upplevt i Paris. Den kommer då dessutom att skrivas på engelska, vilket från och med incheckning på hotellet i Paris blir vårt primärspråk. Vi ledare fortsätter förstås behärska svenska i nödfall, men vill att ni försöker uttrycka er på engelska först, även i vardagssnacket med varandra. Gör ni det kanske ni till och med drömmer på engelska till slut och det är faktiskt lite av en kick.

De engelska resdagboksinläggen kan vara skrivna av oss ledare såväl som av er elever. Att skriva ett inlägg till bloggen kommer nämligen att vara ett lektionsmoment på Jersey och ni kommer att få skriva tillsammans med en eller ett par klasskamrater. Detta blir ett sätt för era anhöriga att bli uppdaterade om vad klassen gör och hur vi har det. Sprid bloggadressen till personer i er omgivning som ni vill ska få tillgång till dagboken. Eftersom den är sökbar för allmänheten använder vi bara förnamn i inläggen.

Kul att snart få träffa er!

Katrin & Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0